Se hvad du har brugt
Oversigt viser det i feltet Brugerstatistik – brugte billeder i forhold til din månedlige grænse, opdateret løbende mens du genererer.
Det får du på hver plan
- Free – 20 billeder om måneden.
- Pro – 150 billeder om måneden.
- Ultra – ubegrænset antal billeder.
Det tæller som ét billede
Ét genereret billede, uanset hvilket studio der lavede det, og hvor lang tid det tog. Det er gratis at uploade et foto, se biblioteket igennem, forhåndsvise et studio, downloade et færdigt billede og kigge på gamle billeder.
Hvornår kvoten nulstilles
På en betalt plan sker det ved starten af hver faktureringsperiode – hver måned på den dato hvor du betalte første gang. Datoen står på siden Abonnement. På Free sker det den første dag i hver måned ved midnat UTC. Ubrugte billeder overføres ikke, og der er ingen pakker eller optankning at købe: løber du tør hver måned, er løsningen en større plan, ikke mere oveni.
Én pulje til alle produkter
Din kvote er én fælles pulje. Når Motuva Scene og Cleanse kommer, bliver billeder derfra trukket fra den samme kvote som billeder fra Studio.
Er du løbet tør? Se Hvad sker der når du rammer din billedgrænse.