Intet telefonopkald, intet opsigelsesvarsel, intet gebyr.
Sådan opsiger du
- Gå til Konto > Fakturering.
- Vælg Opsig abonnement.
- Bekræft. Vi spørger hvorfor du stopper – det er valgfrit at svare.
Hvornår det faktisk slutter
Ikke i dag. Du beholder din plan og hele dens kvote indtil udgangen af den periode du allerede har betalt for – datoen vises før du bekræfter, og igen på siden Abonnement. Derefter overgår du til Free, og du får ingen refusion for resten af perioden.
Hvis en betaling allerede er mislykkedes, overgår du til Free med det samme, og vi afskriver det udestående beløb.
Det beholder du
Din konto, dine fotos, annoncer, studioer og renderinger. Det er kun planen der slutter. Vil du vende tilbage, så gå til Abonnement > Genaktivér abonnement.
At slette kontoen er noget andet – se Slet konto.
På Motuva Signature fungerer det anderledes – se Opsig dit Signature-medlemskab.