Wanneer je meer afbeeldingen nodig hebt of je eigen studio's wilt opbouwen, upgrade dan van Free naar Pro of Ultra.
Wat elk plan je biedt
| Plan | Afbeeldingen | Eigen studio's bouwen |
|---|---|---|
| Free | 20/maand | Nee |
| Pro | 150/maand | Ja |
| Ultra | Onbeperkt | Ja |
Zie Prijzen voor de actuele prijs van elk plan in jouw valuta.
Pro en Ultra bieden beide volledige toegang tot de studiolibrary en de tools voor het bouwen van je eigen studio. Ultra biedt onbeperkte afbeeldingen — geen maandelijkse limiet.
Hoe te upgraden
- Meld je aan bij je account.
- Ga naar Abonnement.
- Kies Pro of Ultra.
- Vul je kaartgegevens in en bevestig.
Je geupgradede plan gaat onmiddellijk in. Je nieuwe afbeeldingtoewijzing is direct beschikbaar.
Alleen maandelijkse facturering
Plannen worden maandelijks gefactureerd. Er is momenteel geen jaarlijkse optie. Je kunt op elk moment annuleren — zie Op elk moment annuleren.
Wisselen tussen Pro en Ultra
Je kunt op elk moment tussen Pro en Ultra wisselen vanuit je accountinstellingen. Wijzigingen worden van kracht vanaf je volgende factureringsmaand.
Terugdowngraden naar Free
Je kunt je betaalde plan op elk moment annuleren en terugkeren naar Free. Je account en je bestaande afbeeldingen blijven bij je. Je toewijzing daalt naar 20 afbeeldingen per maand vanaf de volgende factureringsmaand.